Μας ελάτε σε επαφή με
Wilson Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-17088158168

WhatsApp : +8617088158168

MEISHAN VAFOCHEM CO., LTD

CO. MEISHAN VAFOCHEM, ΕΠΕ

Μας επιλέξτε για την επαγγελματική υπηρεσία.

  • MEISHAN VAFOCHEM CO., LTD
  • MEISHAN VAFOCHEM CO., LTD
  • MEISHAN VAFOCHEM CO., LTD
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες VAFO Αριθμός Υπαλλήλων 100~150
Ετήσιες πωλήσεις 8 million-15 million Ιδρύθηκε Έτος 1996
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Η Co. Vafochem Meishan, ΕΠΕ ειδικεύεται στην πρώτη ύλη για καθαριστικά περισσότερο από 20 έτη.  Είμαστε η κύρια χημική κατασκευή και έμπορος στη επαρχία Σισουάν, τώρα απολαμβάνουμε την υψηλή φήμη μεταξύ των πελατών μας. Έχουμε για πολλούς υπερπόντιους πελάτες την ανταγωνιστικότερη κινεζική υπηρεσία αντιπροσωπειών πρόσβασης προϊόντων, που επιτρέπει στους πελάτες για να επεκτείνουμε την επιχείρησή τους για να μείνουμε πάντα μπροστά! Έχουμε τη διάφορη καθαριστική προσφορά χημικών ουσιών εσείς, όπως τα ζωηρόχρωμα στίγματα, το θειικό άλας νατρίου άνυδρα, φως σόδας, πυριτικό άλας νατρίου, νάτριο CSDS CMC, Zeolite 4A, οπτικό brightener, SLES και πολλά είδη μέσου επιπολής σε καθαριστική χρήση. Λόγω του άγριου που ανταγωνισμού διεθνών αγορών όλο και περισσότερο πρόσφατα, παρέχουμε ειδικά την εσωτερική επιχείρηση πρακτόρων προμήθειας για τους μικρού και μεσαίου μεγέθους πελάτες ένα μικρό ποσό διατάζουμε, μαζικό φορτίο, αποστολή LCL. Επίσης παρέχετε στους πελάτες την πηγή ανεφοδιασμού προϊόντων, από την έρευνα αναζήτησης, έλεγχος που το εργοστάσιο, αγαθά επιθεώρησης, συντονίζει την εσωτερική αποστολή, επιτόπια επίβλεψη της φόρτωσης των αγαθών και μιας σειράς διαδικασίας υπηρεσιών. Δεδομένου ότι πολλοί υψηλής ποιότητας εσωτερικοί κατασκευαστές έχουν τη μακροπρόθεσμη καλή σχέση με μας, έτσι μπορούμε να παρέχουμε την ανταγωνιστική τιμή στην κινεζική ηπειρωτική χώρα, παρακαλώ έρευνα. Το Vafochem θα συνεργαστεί ειλικρινά με τους φίλους από όλους τους κύκλους για να λειτουργήσει μαζί για το φωτεινότερο μέλλον.

Ιστορία

Έχουμε ειδικευτεί στην πρώτη ύλη για καθαριστικά περισσότερο από 20 έτη.

Υπηρεσία

Έχουμε ειδικευτεί στην πρώτη ύλη για καθαριστικά περισσότερο από 20 έτη. Είμαστε η κύρια χημική κατασκευή και έμπορος στη επαρχία Σισουάν, τώρα απολαμβάνουμε την υψηλή φήμη μεταξύ των πελατών μας. Έχουμε για πολλούς υπερπόντιους πελάτες την ανταγωνιστικότερη κινεζική υπηρεσία αντιπροσωπειών πρόσβασης προϊόντων, που επιτρέπει στους πελάτες για να επεκτείνουμε την επιχείρησή τους για να μείνουμε πάντα μπροστά! Έχουμε τη διάφορη καθαριστική προσφορά χημικών ουσιών εσείς, όπως τα ζωηρόχρωμα στίγματα, το θειικό άλας νατρίου άνυδρα, φως σόδας, πυριτικό άλας νατρίου, νάτριο CSDS CMC, Zeolite 4A, οπτικό brightener, SLES και πολλά είδη μέσου επιπολής σε καθαριστική χρήση. Λόγω του άγριου που ανταγωνισμού διεθνών αγορών όλο και περισσότερο πρόσφατα, παρέχουμε ειδικά την εσωτερική επιχείρηση πρακτόρων προμήθειας για τους μικρού και μεσαίου μεγέθους πελάτες ένα μικρό ποσό διατάζουμε, μαζικό φορτίο, αποστολή LCL. Επίσης παρέχετε στους πελάτες την πηγή ανεφοδιασμού προϊόντων, από την έρευνα αναζήτησης, έλεγχος που το εργοστάσιο, αγαθά επιθεώρησης, συντονίζει την εσωτερική αποστολή, επιτόπια επίβλεψη της φόρτωσης των αγαθών και μιας σειράς διαδικασίας υπηρεσιών. Δεδομένου ότι πολλοί υψηλής ποιότητας εσωτερικοί κατασκευαστές έχουν τη μακροπρόθεσμη καλή σχέση με μας, έτσι μπορούμε να παρέχουμε την ανταγωνιστική τιμή στην κινεζική ηπειρωτική χώρα, παρακαλώ έρευνα. Το Vafochem θα συνεργαστεί ειλικρινά με τους φίλους από όλους τους κύκλους για να λειτουργήσει μαζί για το φωτεινότερο μέλλον.

Η ομάδα μας

Θα αφιερώσουμε τις προσπάθειές μας να είμαστε ο ειδικευμένος κατασκευαστής που είναι μέγιστης δύναμης και καλύτερης ποιότητας στην Ασία.